Sulīgs cālis ar turku zirņiem ķimeņu mērcē
Foto: Shutterstock
3.6667 3
8 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Pikantais cālis ķimeņu mērcē ar tomātiem un konservētiem turku zirņiem – lieliska ideja ātrām un gardām darbdienu vakariņām.

Cāli sadala gabalos. Sīpolus un ķiplokus sasmalcina. Sautējamā katlā uzkarsē eļļu, apcep ķimenes, pievieno sīpolus, ķiplokus un turpina cept, līdz tie ir caurspīdīgi.

Visas pārējās sastāvdaļas, izņemot cāli, ieliek sautējamā katlā, izmaisa, uz nelielas uguns maisot sautē 15 minūtes.

Cāli apcep pannā uzkarsētā eļļā pāris minūtes no katras puses un pievieno katla saturam, pievieno arī zirņus, apmaisa, uzliek vāku un sautē vēl 20–25 minūtes, līdz cālis gatavs.

Iesūtīja: Vineta Auziņa

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form