110Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
1 gab.vista150 gmajonēze2 ĒKskābs krējums1 TKsinepes5 ķiploku daiviņas pēc garšassāls
Sagatavošana
1
Sakarsē krāsni līdz 190 grādiem. Cepamo veidni izklāj ar foliju.
2
Majonēzi sajauc ar nomizotiem un smalki sarīvētiem ķiplokiem, skābu krējumu, sinepēm un sāli.
3
Vistu liek veidnē, pārlej majonēzes – ķiploku mērci un ieberzē gan no ārpuses, gan no iekšpuses.
4
Pārklāj vistu ar foliju, nostiprina maliņas vai liek cepammaisā un cep cepeškrāsnī pusotru stundu.
5
Noņem foliju un turpina cept vistu grila režīmā, paaugstinot temperatūru līdz 220 grādiem, līdz gaļa pārklājas ar zeltainu garoziņu.
6
Sulīgo cepeti griež gabalos un pasniedz ar kartupeļu biezputru, pārlejot ar gardo mērci. Cepetis garšos lieliski arī nākamajā dienā, kad varēsi to izmantot sviestmaižu, lavaša vai tortiljas pildījumam.
Iesūtīja: inguna
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit