"Vienīgais svarīgais noteikums, lai saldējums izdotos, ir laicīga banānu sasaldēšana. Nomizo tos, sagriez ripiņās un liec saldēties kastītē vai maisiņā. Tieši saldētajos banānos arī slēpjas saldējuma krēmīgās konsistences un maigās garšas burvība. Iesaku sasaldēt lielāku daudzumu banānu ripiņu, lai jebkurā brīdī varētu pagatavot atveldzējošo "nice cream"," iesaka Zane.
5Minūtes
3Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
2 saldēti banāni1 saujamellenes1 TKmedus
Sagatavošana
1
Sasalušās banānu ripiņas, mellenes (svaigas vai saldētas) un medu ar rokas blenderi sablendē krēmīgā konsistencē.
2
Saldējums ir gatavs! Pildi trauciņos, pārber ar riekstiem, vafeļu kraukšķiem, svaigām ogām vai ko citu un baudi kāru muti.
3
Šo kārumu vislabāk baudīt tūdaļ pēc gatavošanas, atkārtoti sasaldēta masa vairs nebūs tik krēmīga.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit