15Minūtes
4Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
baltmaize piens Olas siers
Sagatavošana
1
Ja grib mīkstas maizītes, tad pirms cepšanas apmērcē pienā (it īpaši der apkaltušai maizei).
2
Apviļā sakultā olā, liek uz pannas.
3
Apcep vienu pusi, apgriež otrādi, uzliek sieru (rīvētu vai šķēlītēs), pannai uzliek vāku, vēl drusciņ pacep, bet var arī uzreiz izslēgt (atkarībā no pannas cepšanas īpatnībām).
4
Patur vāku, lai izkūst siers.
Iesūtīja: 69
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit