Foto: DELFI
Uz pannas sagatavotas supermīkstas, ceptas siermaizītes.
15Minūtes
4Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

baltmaize piens Olas siers

Sagatavošana

1

Ja grib mīkstas maizītes, tad pirms cepšanas apmērcē pienā (it īpaši der apkaltušai maizei).

2

Apviļā sakultā olā, liek uz pannas.

3

Apcep vienu pusi, apgriež otrādi, uzliek sieru (rīvētu vai šķēlītēs), pannai uzliek vāku, vēl drusciņ pacep, bet var arī uzreiz izslēgt (atkarībā no pannas cepšanas īpatnībām).

4

Patur vāku, lai izkūst siers.

Iesūtīja: 69

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!