Supersulīgas kabaču sezonas kotletes
Foto: Privātais arhīvs
3.8696 23
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
 
eļļa cepšanai
eļļa cepšanai
1 kg
1 kg maltā gaļa
maltā gaļa
1
1 neliels kabacis
neliels kabacis
2
2 sīpoli
sīpoli
1
1 ķiploka galviņa
ķiploka galviņa
2
2 nelieli kartupeļi
nelieli kartupeļi
2
2 nelieli burkāni
nelieli burkāni
3
3 baltmaizes šķēles
baltmaizes šķēles
2
2 olas
olas
2 ĒK
2 ĒK garšvielu maisījums šašlikam
garšvielu maisījums šašlikam
pēc garšas
pēc garšas sāls un malti melnie pipari
sāls un malti melnie pipari
šķipsna
šķipsna čili pipari
čili pipari
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Gaļas ēdieni
  • Ikdienas maltītei
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • "Gaļas un kabaču kotletes ir visgardākās – tas ir pārbaudīts. Kabaču sezonā kotletes vienmēr gatavoju tikai tā – izmantojot sezonas sulīgos dārzeņus. Recepti pieslīpēju, līdz izdevās savaldzināt pat kabaču nīdējus," supersulīgu kotletīšu recepti iesaka mūsu lasītāja Natalija Novikova.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Baltmaizi liek bļodiņā, pārlej ar ūdeni.

    Dārzeņus notīra un kopā ar izmērcēto baltmaizi (lieko šķidrumu nospiež) samaļ gaļas mašīnā, izmantojot sietiņu ar mazākajiem caurumiņiem.

    Gaļu liek bļodā, pievieno samaltos dārzeņus, olas, sāli garšvielas un visu kārtīgi samīca viendabīgā, blīvā masā.

    Pannā sakarsē eļļu, veido kotletes un apcep tās zeltainas no abām pusēm.

    Ūdeni masai klāt nelej, jo cepšanas laikā kabači pietiekami izdala sulu, tāpēc kotletes sanāk ļoti sulīgas un pufīgas.

    Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form