Supersulīgas kabaču sezonas kotletes
Foto: Privātais arhīvs
3.8125 16
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

"Gaļas un kabaču kotletes ir visgardākās – tas ir pārbaudīts. Kabaču sezonā kotletes vienmēr gatavoju tikai tā – izmantojot sezonas sulīgos dārzeņus. Recepti pieslīpēju, līdz izdevās savaldzināt pat kabaču nīdējus," supersulīgu kotletīšu recepti iesaka mūsu lasītāja Natalija Novikova.

Baltmaizi liek bļodiņā, pārlej ar ūdeni.

Dārzeņus notīra un kopā ar izmērcēto baltmaizi (lieko šķidrumu nospiež) samaļ gaļas mašīnā, izmantojot sietiņu ar mazākajiem caurumiņiem.

Gaļu liek bļodā, pievieno samaltos dārzeņus, olas, sāli garšvielas un visu kārtīgi samīca viendabīgā, blīvā masā.

Pannā sakarsē eļļu, veido kotletes un apcep tās zeltainas no abām pusēm.

Ūdeni masai klāt nelej, jo cepšanas laikā kabači pietiekami izdala sulu, tāpēc kotletes sanāk ļoti sulīgas un pufīgas.

Lai labi garšo!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form