360Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
6 lpiens3 olas pēc garšassāls500 mlkefīrs pēc garšasķimenes2 ĒKsviests
Sagatavošana
1
Pienu liek karsēt, pieber sāli pēc garšas un ķimenes.
2
Kad piens sāk pacelties, putot, pielej kefīru, pievieno viegli sakultas olas un sviestu.
3
Patur uz uguns un maisa, līdz sāk atdalīties biezpiens un sūkalas, tad nokāš.
4
5
Liek marlē, aizsien un liek zem sloga uz pāris stundām.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit