Siera kūkas glāzītēs
Foto: Shutterstock
4.2000 5
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas
70-100 g
70-100 g cepumi
cepumi
400 g
400 g maskarpone
maskarpone
150 ml
150 ml saldais krējums
saldais krējums
 
cukurs
cukurs
200 g
200 g saldētas avenes
saldētas avenes
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Bērnu ballītes ēdieni
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Romantiskas vakariņas
  • Kārtojumi un šarlotes
  • Pasaules Virtuve
  • Garšīgs un neparasts veids, kā pasniegt siera kūku. Papildini maskarpones krēmu ar saldētavā pietaupītajām avenēm vēl labākai garšai.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Avenes saber bļodiņā un pārber ar aptuveni četrām ēdamkarotēm cukura. Viegli sastampā un ļauj ogām suloties.

    Tikmēr citā bļodā sakuļ gaisīgākās putās maskarponi, kam pievienots saldais krējums un aptuveni četras ēdamkarotes cukura.

    Cepumus smalki sadrupina.

    Kad visi kārtojuma komponenti sagatavoti, liek siera kūku glāzītēs. Glāžu pamatnē liek krietnu karoti ar saldētajām avenēm. Virsū liek maskarpones krēmu, bet tam uzkaisa sadrupinātos cepumus. Ja ir vēlēšanās, siera kūkas kārtojumu dekorē ar kādu tējkaroti maskarpones krēma un veselu saldēto aveni.

    Sagatavotās glāzītes ieliek uz kādu brītiņu ledusskapī, lai deserts ievelkas. Pēc tam pasniedz ēdājiem. Lai labi garšo!

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form