Svaigi marinētas reņģes uzkodu maizītēm
Foto: Jolanta Roze
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Svaigas, viegli iemarinētas reņģes uz bagetes šķēlēm ir lieliska uzkoda pie vīna glāzes un garšo ne sliktāk kā sardīnes vai dārgais lasis. Izsmalcināta delikatese bez kaitējuma maciņam.

Trauciņu, kurā tiks pasniegta uzkoda, pārslaka ar olīveļļu un citronu sulu, vienmērīgi izkaisa ar sāli, svaigi maltiem melnajiem pipariem, kapātu čili piparu un rīvētu citrona miziņu. Virs marinādes izkārto reņģu filejas ar ādu uz augšpusi.

Kad filejas ir sarindotas trauciņā, tās pārslaka ar olīveļļu un citronu sulu, pārkaisa ar sāli, pipariem un kapātu čili.

Svaigi marinētas reņģes uzkodu maizītēm
Foto: Jolanta Roze

Reņģes pasniedz ar bagetes šķēlēm un zaļumiem.

Svaigi marinētas reņģes uzkodu maizītēm
Foto: Jolanta Roze

Lai labi garšo!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Comment Form