Svaigi marinētas reņģes uzkodu maizītēm
Foto: Jolanta Roze
0 0
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
 
svaigu reņģu filejas
svaigu reņģu filejas
 
olīveļļa
olīveļļa
 
citrons, izspiesta sula un norīvēta miziņa
citrons, izspiesta sula un norīvēta miziņa
 
jūras sāls
jūras sāls
 
svaigi malti melnie pipari
svaigi malti melnie pipari
 
čili
čili
 
bagete pasniegšanai
bagete pasniegšanai
 
dilles pasniegšanai
dilles pasniegšanai
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Ikdienas maltītei
  • Romantiskas vakariņas
  • Latviešu nacionālā virtuve
  • Zivju un jūras produktu uzkodas
  • Vakariņas
  • Svaigas, viegli iemarinētas reņģes uz bagetes šķēlēm ir lieliska uzkoda pie vīna glāzes un garšo ne sliktāk kā sardīnes vai dārgais lasis. Izsmalcināta delikatese bez kaitējuma maciņam.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Trauciņu, kurā tiks pasniegta uzkoda, pārslaka ar olīveļļu un citronu sulu, vienmērīgi izkaisa ar sāli, svaigi maltiem melnajiem pipariem, kapātu čili piparu un rīvētu citrona miziņu. Virs marinādes izkārto reņģu filejas ar ādu uz augšpusi.

    Kad filejas ir sarindotas trauciņā, tās pārslaka ar olīveļļu un citronu sulu, pārkaisa ar sāli, pipariem un kapātu čili.

    Svaigi marinētas reņģes uzkodu maizītēm
    Foto: Jolanta Roze

    Reņģes pasniedz ar bagetes šķēlēm un zaļumiem.

    Svaigi marinētas reņģes uzkodu maizītēm
    Foto: Jolanta Roze

    Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form