Garneļu salāti ar vīnogām un selerijām
Foto: Vida Press
4.0000 1
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Kraukšķīgi saldskābi un ļoti svaigi - tieši šādi ir šie garneļu salāti, kas patiks gardēžiem, kuri nolēmuši samazināt ikdienā uzņemamo taukvielu daudzumu.

Traukā liek šķēlītēs sagrieztus, mizotus ābolus, gabaliņos sagrieztus seleriju kātus, vīnogu pusītes, vārītas garneles un smalcinātas dilles.

Pārlej ar bezpiedevu jogurtu, piespiež nedaudz citrona sulas un pievieno sāli un piparus pēc garšas.

Šķīvjos kārto saplucinātas salātu lapas, kam pāri liek sagatavoto salātu masu.

Pārkaisa ar nedaudz dillēm. Gatavs!

Comment Form