Salāt ar kresēm, apelsīniem, zilo sieru un valriekstiem
Foto: Shutterstock
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas

Svaigu lapu salāti no kresēm un rukolas, kam pievienoti saldie apelsīni, zilais siers un valrieksti. Ne vien garšīgi, bet arī figūrai draudzīgi!

Kressalātus un rukolu noskalo zem vēsa ūdens un nosusina. Pēc tam saber salātu bļodā.

Gatavo mērci, sajaucot norādītās sastāvdaļas, līdz šķidrums un garšvielas vienmērīgi sajaukušās.

Apelsīnus nomizo un sadala daiviņās. Pēc tam katrai daiviņai noņem "plēvīti", iegūstot kārdinošas un sulīgas apelsīna filejas.

Pāri lapu salātiem sadrupina zilo sieru. Pārkaisa ar veselām vai rupji sasmalcinātām valriekstu pusītēm.

Pāri izkārto apelsīnu gabaliņus un visu pārlej ar salātu mērci. Salātus viegli apmaisa un pasniedz.

Lai labi garšo!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form