Svaigu ogu želeja
Foto: Shutterstock
5.0000 3
10 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas
200 g
200 g dzērvenes
dzērvenes
200 g
200 g jāņogas
jāņogas
150 g
150 g cukurs
cukurs
600-700 g
600-700 g ūdens
ūdens
30 g
30 g želatīns
želatīns
  • Ārstnieciskais uzturs
  • Ēdieni bērniem
  • Ikdienas maltītei
  • Želejas
  • Pasaules Virtuve
  • Vienkārši pagatavojama svaigu ogu želeja.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    No ogām izspiež sulu. Ogu miziņas pārlej ar ūdeni, uzvāra un nolej sietā. Novārījumam pievieno sulu, cukuru, uzbriedinātu, izkausētu želatīnu.

    Želeju salej formiņās un liek leduskapī sacerēt.

    Pasniedz ar putukrējumu.

    Iesūtīja: Ieva

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form