'Svetlanas' cepumi – bērnības gardais kārums
Foto: Privātais arhīvs
4.6667 3
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas
1 gab.
1 gab. bundža vārītā iebiezinātā piena
bundža vārītā iebiezinātā piena
 
šokolāde glazūrai
šokolāde glazūrai
Mīklai
150 g
150 g mandeļu rieksti
mandeļu rieksti
150 g
150 g milti
milti
115 g
115 g sviests
sviests
90 g
90 g cukurs
cukurs
1 gab.
1 gab. ola
ola
  • Cepumi
  • Ēdieni bērniem
  • Ikdienas maltītei
  • Launags
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Sātīgi un bagātīgi, ar vārīto iebiezināto pienu un šokolādi. Pavisam īsti. Bērnības iemīļoto kārumu vari pavisam viegli pagatavot mājās. Recepti savā "Facebook" kontā "Anna's Sweet Cakery" iesaka tās autore Anna Škaravecka.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Sviestam un olai jābūt istabas temperatūrā.

    Sablendē mandeles miltos un samaisi kopā ar miltiem.

    Sviestu saputo, pievieno cukuru un uzputo, pievieno olu un uzputo.

    Iemaisi miltus.

    Atpūtini mīklu 10 minūtes un tad liec starp diviem cepampapīriem, lai izrullētu attiecīgo mīklas biezumu.

    Kad mīkla izrullēta, ieliec saldētavā, lai tā sacietē un var viegli izspiest aplīšus.

    Cep 180 grādu temperatūrā sakarsētā cepeškrāsnī 10–15 minūtes.

    Cepumiņi cepas ātri, virspuse paliek diezgan gaiša, tāpēc pievērs uzmanību apakšpusei.

    Cepumus atdzesē.

    Uzspied cepumiem vārīto iebiezināto pienu un liec saldētavā.

    Izkausē šokolādi ūdens peldē un ar karotīti pārklāj cepumu.

    Liec ledusskapī, lai šokolāde sacietē.

    Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form