Sviesta pupiņu sautējums ar tomātiem un sīpoliem
Foto: DELFI
3.2727 11
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
600 g
600 g sviesta pupiņas
sviesta pupiņas
2-3 gab.
2-3 gab. sīpoli
sīpoli
4-5 gab.
4-5 gab. tomāti
tomāti
1 ĒK
1 ĒK cukurs
cukurs
pēc garšas
pēc garšas sāls
sāls
pēc garšas
pēc garšas svaigi zaļumi (dilles, pētersīļi, loki)
svaigi zaļumi (dilles, pētersīļi, loki)
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Ēdieni veģetāriešiem
  • Mazkaloriju ēdieni
  • Dārzeņu ēdieni
  • Ikdienas maltītei
  • Viegla vasaras maltīte
  • Launags
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Sviesta pupiņas ierasts novārīt un pasniegt ar svaigiem zaļumiem, taču šī recepte noteikti neliks vilties arī klasikas cienītājiem. Salikums ar tomātiem un sīpoliem būs sātīgāks, tāpēc ar tiem neskopojies.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Nogriez sviesta pupiņām cietos galus, ja pupiņas ir garas, arī pāksti sagriez uz pusēm.

    Katlā uzvāri ūdeni, pievieno sāli un liec vārīties pupiņas, līdz tās kļuvušas mīkstas. Nokās ūdeni un noliec malā.

    Pannā sakarsē eļļu un uz lēnas uguns apcep gabalos sagrieztus sīpolus.

    Kad tie kļuvuši caurspīdīgi, pievieno mazos gabalos sagrieztus tomātus un sutini.

    Kad sākusi izdalīties sula, pievieno garšvielas un turpini sautēt zem vāka.

    Pannas saturam pievieno novārītās sviesta pupiņas, samaisi un turpini sautēt uz lēnas uguns.

    Īsi pirms beigām pievieno svaigus zaļumus.

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form