Sviesta pupiņu sautējums ar tomātiem un sīpoliem
Foto: DELFI
3.3750 8
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas

Sviesta pupiņas ierasts novārīt un pasniegt ar svaigiem zaļumiem, taču šī recepte noteikti neliks vilties arī klasikas cienītājiem. Salikums ar tomātiem un sīpoliem būs sātīgāks, tāpēc ar tiem neskopojies.

Nogriez sviesta pupiņām cietos galus, ja pupiņas ir garas, arī pāksti sagriez uz pusēm. Katlā uzvāri ūdeni, pievieno sāli un liec vārīties pupiņas, līdz tās kļuvušas mīkstas. Nokās ūdeni un noliec malā.

Pannā sakarsē eļļu un uz lēnas uguns apcep gabalos sagrieztus sīpolus. Kad tie kļuvuši caurspīdīgi, pievieno mazos gabalos sagrieztus tomātus un sutini. Kad sākusi izdalīties sula, pievieno garšvielas un turpini sautēt zem vāka. Pannas saturam pievieno novārītās sviesta pupiņas, samaisi un turpini sautēt uz lēnas uguns. Īsi pirms beigām pievieno svaigus zaļumus.

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form