
Loading...
Sastāvdaļas
200 g
200 g sviests
sviests2 gab.
2 gab. ķiploku daiviņas
ķiploku daiviņas pēc garšas
pēc garšas sāls
sāls2 saujas
2 saujas dilles, pētersīļi, baziliks, rukola, maurloki, kliņģerīšu ziedlapa
dilles, pētersīļi, baziliks, rukola, maurloki, kliņģerīšu ziedlapaJa uz galda nolikts trauciņš ar šo zaļumu sviestu, līdz pamatēdienam pat netiksi, jo roka sniegsies tikai pēc maizes šķēles. Recepti iesaka brīvdienu piestātnes "Pērsejas" saimniece Ita Lejiņa.
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma
Dilles, pētersīļus, baziliku, rukolu un maurlokus sasmalcina un iemaisa sviestā, kas ir istabas temperatūrā.
Neparastākai garšai pievieno kliņģerīšu ziedlapiņas.
Pievieno sakapātu ķiploku un sāli pēc garšas.
Lai labi garšo!
Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.