
Loading...
Sastāvdaļas
400 g
400 g tagliatelle pasta
tagliatelle pasta100 g
100 g spināti
spināti60 g
60 g zemesrieksti
zemesrieksti2 ĒK
2 ĒK olīveļļa cepšanai
olīveļļa cepšanai100 g
100 g sīpoli
sīpoli1/2 ĒK
1/2 ĒK cukurs
cukurs1 ĒK
1 ĒK balzamiko
balzamiko16
16 ķiršu tomāti
ķiršu tomāti Santa Maria piedeva makaroniem vai Pasta Rossa dzirnaviņas
Santa Maria piedeva makaroniem vai Pasta Rossa dzirnaviņas akmens sāls
akmens sālsĶiršu tomātiņi, spināti, zemesrieksti un balzamiko - izcila piedeva tavai iecienītākajai pastai. Pagatavo izsmalcināti vienkāršas vakariņas vienā acumirklī.
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma
Tagliatelle pastu vāra līdz "al dente" gatavībai.
Sasmalcina zemesriekstus un viegli apcep pannā kopā ar piedevu makaroniem un ķiršu tomātu pusītēm.
Sagriež sīpolu šķēlītēs un apcep eļļā zeltaini brūnu. Pievieno balzamiko, cukuru un pāris minūtes pacepina.
Pievieno spinātus, zemesriekstus, tomātus un makaronus un rūpīgi samaisa.
Pārkaisa ar rīvētu sieru un pasniedz nekavējoties.
Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.