Foto: Shutterstock
Sēņu "taupīgās" kotletes - daudz garšīgākas par "parastajām gaļas".

Sakapā vai samaļ vārītas vai sālītas un iepriekš nomērcētas sēnes. Auzu pārslas pārlej ar verdošu ūdeni, uzbriedina.

Maltajai gaļai pievieno sēnes, auzu pārslas, caur spiedi izspiestus ķiplokus, uz rupjās rīves sarīvētu sīpolu. Pievieno kartupeļu cieti, sāli, piparus, cukuru un šķipsnu sodas. Visu samaisa, līdz masa ir viendabīga.

Pannā uzkarsētā eļļā cep kotletes, kamēr tās no abām pusēm skaisti zeltainas.

Iesūtīja: zirdzina

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!