
Burvīgi cepumi ar nelielu pārsteigumu un atsvaidzinājumu - ābolu gabaliņiem. Recepte ir ļoti vienkārša, un cepšana aizņems pavisam īsu brīdi.
Sakarsē cepeškrāsni līdz 190°C, sagatavo cepamo plāti, to izklājot ar cepamo papīru.
Nelielā bļodiņā izkausē sviestu, noliek malā. Ar mikseri sakuļ olas un cukuru, vaniļas cukuru ieskaitot, līdz veidojas gaisīga, gaiša masa. Olās iemaisa kausēto sviestu.
Citā bļodā sajauc miltus ar cepamo pulveri un sāli. Mīklā iesijā miltu maisījumu, un visu uzmanīgi izcilā un samaisa.
Ābolus nomizo, sagriež nelielos gabaliņos un pievieno mīklai. Uz cepamās plāts ar karoti liek nelielas mīklas piciņas. Cep apmēram 10-15 minūtes, līdz cepumi zeltaini un gatavi.