Tējas cepumi ar ābolu gabaliņiem
Foto: Shutterstock
2.6667 3
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas
200 g
200 g sviests
sviests
4
4 olas
olas
120 g
120 g cukurs
cukurs
1 TK
1 TK vaniļas cukurs
vaniļas cukurs
500 g
500 g milti
milti
2 TK
2 TK cepamais pulveris
cepamais pulveris
3
3 āboli
āboli
šķipsna
šķipsna sāls
sāls
  • Cepumi
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Ikdienas maltītei
  • Mārtiņdienas cienasts
  • Ēdieni veģetāriešiem
  • Pasaules Virtuve
  • Burvīgi cepumi ar nelielu pārsteigumu un atsvaidzinājumu - ābolu gabaliņiem. Recepte ir ļoti vienkārša, un cepšana aizņems pavisam īsu brīdi.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Sakarsē cepeškrāsni līdz 190°C, sagatavo cepamo plāti, to izklājot ar cepamo papīru.

    Nelielā bļodiņā izkausē sviestu, noliek malā. Ar mikseri sakuļ olas un cukuru, vaniļas cukuru ieskaitot, līdz veidojas gaisīga, gaiša masa. Olās iemaisa kausēto sviestu.

    Citā bļodā sajauc miltus ar cepamo pulveri un sāli. Mīklā iesijā miltu maisījumu, un visu uzmanīgi izcilā un samaisa.

    Ābolus nomizo, sagriež nelielos gabaliņos un pievieno mīklai. Uz cepamās plāts ar karoti liek nelielas mīklas piciņas. Cep apmēram 10-15 minūtes, līdz cepumi zeltaini un gatavi.

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form