'Tex-mex' kotletes ar marinētiem sīpoliem un tortiljām
Foto: Publicitātes foto
5.0000 1
2 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
400 g
400 g maltā gaļa
maltā gaļa
1
1 paciņa Santa Maria piedevas maltai gaļai
paciņa Santa Maria piedevas maltai gaļai
1
1 iepakojums Santa Maria tortiljas
iepakojums Santa Maria tortiljas
1-2
1-2 tomāti
tomāti
1
1 gurķis
gurķis
100 g
100 g majonēze
majonēze
 
Santa Maria persilāde
Santa Maria persilāde
1 TK
1 TK Santa Maria čipotles (pievieno majonēzes mērcei, lai garša būtu asāka)
Santa Maria čipotles (pievieno majonēzes mērcei, lai garša būtu asāka)
 
marinēti sīpoli
marinēti sīpoli
 
svaigi garšaugi (maurloki vai lociņi)
svaigi garšaugi (maurloki vai lociņi)
  • Ass un pikants ēdiens
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Piknika ēdienu receptes
  • Gaļas ēdieni
  • Ikdienas maltītei
  • Meksikāņu nacionālā virtuve
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Piektdienas vakaram piestāv intensīvākas garšas, kādēļ gan nesarīkot tex-mex ballīti? Vai vismaz vakariņas tex-mex noskaņā - kotletītes ar tortiljām un pašu marinētiem sīpoliem.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Sajauc malto gaļu ar Santa Maria piedevu un veido kotletes.

    Cep no abām pusēm, līdz tās ir zeltaini brūnas.

    Sagriež tomātus šķēlītēs un gurķus gareniski plānās šķēlītēs.
    Samaisa majonēzi ar persilādi. Ja vēlas asāku garšu, pievieno vienu tējkaroti čipotles.

    Uzsmērē majonēzes mērci uz tortiljām un liek uz tām kotletes un sagrieztos dārzeņus. Rotā ar garšaugiem un persilādi.

    Pasniegt var divējādi: jau iepriekš salocīt tortiljas "kabatiņās" vai aptuveni trīs minūtes pasildīt tortiljas krāsnī un salikt visas sastāvdaļas uz šķīvja, lai katrs pilda savu tortilju pēc sirds patikas.

    Padoms! Lai pagatavotu marinētus sīpolus, sajauc citrona sulu, 1 ēdamkaroti cukura, 1 tējkaroti sāls un 2 ēdamkarotes eļļas vai 1 ēdamkaroti balzamiko. Sagriež sīpolu šķēlītēs, pārlej ar marinādi un marinē 15 minūtes.

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form