Makaroni ar kukurūzu un avokado
Foto: Privātais arhīvs
0 0
6 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas
1
1 avokado
avokado
10
10 ķirštomāti
ķirštomāti
bundža
bundža konservēta kukurūza
konservēta kukurūza
bundža
bundža konservētas pupiņas
konservētas pupiņas
2 ĒK
2 ĒK sakapāts koriandrs
sakapāts koriandrs
3 saujas
3 saujas vārīti bantīšu makaroni
vārīti bantīšu makaroni
pēc garšas
pēc garšas laima sula
laima sula
Mērcei:
30 ml
30 ml augu eļļa
augu eļļa
30 ml
30 ml balzamiko etiķis
balzamiko etiķis
1 pilīte
1 pilīte Vusteršīras mērce
Vusteršīras mērce
1/2 TK
1/2 TK cukurs
cukurs
pēc garšas
pēc garšas sāls
sāls
1 TK
1 TK paprikas pulveris
paprikas pulveris
1/2 TK
1/2 TK Vidusjūras garšvielas
Vidusjūras garšvielas
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Ēdieni veģetāriešiem
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Ikdienas maltītei
  • Makaronu ēdieni
  • Makaronu salāti
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • "Lai gan vairumam tex-mex nozīmē malto gaļu, kukurūzas čipsus vai tortiljas, kā arī rīsus, mūsu mājās ir citādi. Mums rīsi negaršo, toties kukurūzu un avokado esam gatavi ēst katrā ēdienreizē. Pamanot jūsu izsludināto konkursu, nolēmām ar meitu paburties virtuvē, mēģinot apvienot to, kas mums garšo, ar konkursa uzdevumu – makaroniem. Rezultāts, mūsuprāt, izdevās. Vērtējiet tagad jūs!" par savu recepti raksta Inese. Tā piedalās "Tasty" makaronu salātu recepšu konkursā.

    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Gatavošana vienkārša, sarežģītākais tajā visā – pareizi izvārīt pastu un sajaukt mērci.

    Uzvāra pastu, atbilstoši norādījumiem uz iepakojuma. Noskalo tekošā ūdenī un atdzesē.

    Avokado sagriež kubiņos, tomātus – uz pusēm.

    Kukurūzai un pupiņām nolej šķidrumu un visu ber bļodā. Pievieno avokado un tomātus, kā arī makaronus – kad tie ir atdzisuši.

    Pārkaisa ar kapāto koriandru (kinzu).

    Pagatavo mērci – visas sastāvdaļas sajauc, uzmanoties, lai viss būtu viendabīgi un cukurs – izkusis.

    Mērci pārlej salātiem, visu samaisa. Pirms pasniegšanas var pārslacīt ar laima sulu. Garšīgi!

    Ņem vērā, ka šie salāti vislabāk garšo atdzisuši, tādēļ ļoti vēlams, lai visas sastāvdaļas pirms salātu gatavošanas kādu laiku pastāvētu ledusskapī.

    Iesūtīja: Inese

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form