Tex-mex vistas gaļas sautējums pannā
Foto: Publicitātes foto
0 0
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
 
Māksla gatavot mājās
Māksla gatavot mājās
400 g
400 g vistas fileja
vistas fileja
100 g
100 g mocarella
mocarella
280 g
280 g konservēta kukurūza
konservēta kukurūza
250 g
250 g konservētas sarkanās pupiņas
konservētas sarkanās pupiņas
400 g
400 g tomātu biezenis vai smalcināti konservēti tomāti bez miziņas
tomātu biezenis vai smalcināti konservēti tomāti bez miziņas
1 gab.
1 gab. sarkanā paprika
sarkanā paprika
1 gab.
1 gab. neliels kabacis
neliels kabacis
1 gab.
1 gab. sīpols
sīpols
1 ĒK
1 ĒK eļļa
eļļa
2 gab.
2 gab. ķiploka daiviņas
ķiploka daiviņas
2 TK
2 TK ķimeņu sēklas
ķimeņu sēklas
1 TK
1 TK sarkanās paprikas pulveris
sarkanās paprikas pulveris
0.5 TK
0.5 TK Kajēnas pipari vai asā paprika
Kajēnas pipari vai asā paprika
pēc garšas
pēc garšas sāls, melnie pipari
sāls, melnie pipari
Pasniegšanai:
 
svaigs koriandrs
svaigs koriandrs
 
sīpolloki
sīpolloki
 
smalki sagriezts svaigs asais pipars
smalki sagriezts svaigs asais pipars
  • Ass un pikants ēdiens
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Ikdienas maltītei
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Sautējumi
  • Pasaules Virtuve
  • Ātrs un gards ēdiens visiem, kuriem nepatīk pavadīt daudz laika virtuvē. Nezinām, kā jums, bet mums patīk sautējumi pannā! Ēdiens ir viegls, jo tā pamatā ir vistas gaļa un daudz dārzeņu. Pupiņas un kukurūza – neatdalāmas tex-mex ēdienu sastāvdaļas. Vēl mazliet siera un ēdiens jau gatavs! Nogaršojiet!

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Sīpolu un papriku sagrieziet kubiņos. Ķiploku sīki sasmalciniet. Vistas gaļu sagrieziet kumosa lieluma gabaliņos. Gareniski četrās daļās sagrieziet kabaci, katru daļu sagrieziet šķēlītēs.

    Pannā uzkarsējiet eļļu un apcepiet kubiņos sagrieztu sīpolu. Sīpolam kļūstot mīkstākam, pievienojiet sīki sasmalcinātu ķiploku un vēl aptuveni minūti apcepiet. Pievienojiet kubiņos sagrieztu papriku un vēl dažas minūtes cepiet, lai paprika kļūtu nedaudz mīkstāka.

    Pavirziet dārzeņus uz pannas vienu pusi un brīvajā pusē apcepiet vistas gaļu (aptuveni 4-5 minūtes), to apmaisot. Pieberiet ķimenes, sarkanās paprikas pulveri, Kajēnas piparus, smalcinātus asos piparus, smalcinātu koriandru. Samaisiet.

    Pievienojiet kabaci un maisot apcepiet vēl dažas minūtes.

    Visu samaisiet. Pievienojiet kukurūzu un pupiņas. Maisot cepiet vēl dažas minūtes, līdz viss būs izkarsis.

    Pievienojiet tomātus, pieberiet sāli, piparus, sasmalcinātus sīpollokus. Nosedziet pannu ar vāku un visu sautējiet 7-10 minūtes.

    Ja vēlaties, lai sautējums nav tik biezs, pielejiet pusglāzi buljona. Savukārt, ja garšo ļoti biezs sautējums, pasautējiet to, nenosedzot pannu ar vāku, līdz iegūsiet vēlamo konsistenci.

    Visam pa virsu uzberiet rīvētu sieru un vēl dažas minūtes pasautējiet, līdz siers izkusīs.

    Šādu sautējumu lieliski var baudīt atsevišķi vai pasniegt kopā ar vārītiem rīsiem.

    Ļoti gardi, ja, pasniedzot ēdienu, uzbērsiet svaiga koriandra lapiņas un sīki sasmalcinātus svaigus asos piparus.

    Lai labi garšo!


    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form