"Viss ģeniālais ir vienkāršs! Bērni teica, ka šis nu gan ir izcils gardums," vienkārši pagatavojamas saldējuma kūkas recepti iesaka mūsu lasītāja Marina Apaļā.
80Minūtes
4Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

2 paciņas cepumu "Selga"100 gsviests gzemenes (svaigas vai saldētas)400 gsaldējums

Sagatavošana

1

Cepumus sablendē ar sviestu viendabīgās drumstalās.

2

Garenā kēksa formā ieklāj cepamo papīru vai pārtikas plēvi. Liek kārtu cepumu, tad sablendētas zemenes, kārtu saldējuma, tad atkal zemenes un noslēdz ar cepumu kārtu.

3

Visu kārtīgi nolīdzina, nopresē un liek saldētavā.

4

Pēc stundas saldējuma kūku var droši griezt šķēlēs un baudīt.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!