TIkai četras sastāvdaļas: Saldējuma kūka ar zemenēm un 'Selgas' cepumiem
Foto: Marina Apaļā
4.0000 5
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas
2
2 paciņas cepumu "Selga"
paciņas cepumu "Selga"
100 g
100 g sviests
sviests
250-300 g
250-300 g zemenes (svaigas vai saldētas)
zemenes (svaigas vai saldētas)
400 g
400 g saldējums
saldējums
  • Bērnu ballītes ēdieni
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Ikdienas maltītei
  • Kūkas bez cepšanas
  • Saldējums
  • Tortes un kūkas
  • Pasaules Virtuve
  • "Viss ģeniālais ir vienkāršs! Bērni teica, ka šis nu gan ir izcils gardums," vienkārši pagatavojamas saldējuma kūkas recepti iesaka mūsu lasītāja Marina Apaļā.

    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Cepumus sablendē ar sviestu viendabīgās drumstalās.

    Garenā kēksa formā ieklāj cepamo papīru vai pārtikas plēvi. Liek kārtu cepumu, tad sablendētas zemenes, kārtu saldējuma, tad atkal zemenes un noslēdz ar cepumu kārtu.

    Visu kārtīgi nolīdzina, nopresē un liek saldētavā.

    TIkai četras sastāvdaļas: Saldējuma kūka ar zemenēm un 'Selgas' cepumiem
    Foto: Marina Apaļā

    Pēc stundas saldējuma kūku var droši griezt šķēlēs un baudīt.

    TIkai četras sastāvdaļas: Saldējuma kūka ar zemenēm un 'Selgas' cepumiem
    Foto: Marina Apaļā

    Lai labi garšo!

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form