3.0000 1
8 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Tiramisu ar Philadelfias sieru svinībām un vienkārši brīvdienām.

Uzvāra stipru kafiju – 2 ĒK kafijas uz krūzi ūdens, lai ievelkas uz atdziest (jābūt siltai).

Laiku lieku nezaudējot, lieku saldo krējumu virtuves kombainā pievienoju 7 ĒK cukuru un miksēju, taisu vaļā sieru un pa 1 ĒK lieku klāt kombainā, kamēr visu izlieku un tad arī viss ir gatavs. Masa sanāk tāda balta krēmīga.

Kafiju nokāšam, pievienojam brendiju un apmaisa.

Kafiju leju lēzenā šķīvītī, tā lai tur varētu apslapināt biskvīta pirkstiņu pusīti. Tad kārto ar tiem trauka apakšu ( trauks vēlam kantains ar augstākām maliņām), kad pirmā kārta nolikta, sadalu siera masu uz pusēm (uz aci) un izlīdzinu, tad lieku atkal 2 kārtu ar pirkstiņiem, un atkal siera masu.

Pāri kaisa, sarīvētu melno šokolādi (2 ĒK šoolādes un 1 ĒK kakao). Un uz 1 stundu ledusskapī, lai ievelkas.

* citās receptēs raksta, ka pirkstiņus vajag viscaur iemērcēt kafijā. Esam mēģinājušas, bet tad viņa ir par slapju.
** zinu, ka īstai Tiramisu liek Mascarpone sieru, bet pēc viena un otra degustācijas īpašās atšķirības garšas ziņā nav, bet cenas gan.

Iesūtīja: evuciss

Source

Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form