Tasty
3.0000 1
8 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
2 gab.
2 gab. iepakojumi biskvīta pirkstiņi
iepakojumi biskvīta pirkstiņi
0,5 l
0,5 l saldais krējums
saldais krējums
 
cukurs
cukurs
 
šķīstošā kafija
šķīstošā kafija
50 g
50 g brendijs
brendijs
2 gab.
2 gab. Filadelfias siers
Filadelfias siers
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Tortes un kūkas
  • Pasaules Virtuve
  • Tiramisu ar Philadelfias sieru svinībām un vienkārši brīvdienām.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Uzvāra stipru kafiju – 2 ĒK kafijas uz krūzi ūdens, lai ievelkas uz atdziest (jābūt siltai).

    Laiku lieku nezaudējot, lieku saldo krējumu virtuves kombainā pievienoju 7 ĒK cukuru un miksēju, taisu vaļā sieru un pa 1 ĒK lieku klāt kombainā, kamēr visu izlieku un tad arī viss ir gatavs. Masa sanāk tāda balta krēmīga.

    Kafiju nokāšam, pievienojam brendiju un apmaisa.

    Kafiju leju lēzenā šķīvītī, tā lai tur varētu apslapināt biskvīta pirkstiņu pusīti. Tad kārto ar tiem trauka apakšu ( trauks vēlam kantains ar augstākām maliņām), kad pirmā kārta nolikta, sadalu siera masu uz pusēm (uz aci) un izlīdzinu, tad lieku atkal 2 kārtu ar pirkstiņiem, un atkal siera masu.

    Pāri kaisa, sarīvētu melno šokolādi (2 ĒK šoolādes un 1 ĒK kakao). Un uz 1 stundu ledusskapī, lai ievelkas.

    * citās receptēs raksta, ka pirkstiņus vajag viscaur iemērcēt kafijā. Esam mēģinājušas, bet tad viņa ir par slapju.
    ** zinu, ka īstai Tiramisu liek Mascarpone sieru, bet pēc viena un otra degustācijas īpašās atšķirības garšas ziņā nav, bet cenas gan.

    Iesūtīja: evuciss

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form