40Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
800 gtomāti30 kadiķogas8 lauru lapas360 mlrapšu eļļa10 ķiploka daiviņas1 TKčili pārslas svaigs baziliks
Sagatavošana
1
Sakarsē cepeškrāsni līdz 180 grādiem.
2
Sagriež tomātus 1 cm biezās šķēlēs un izvieto uz cepešplāts.
3
Nomizo un sagriež ķiplokus, pārkaisa tomātiem. Saberž kadiķogas un pārkaisa tomātiem. Pārkaisa ar čili pāslām un sāli. Pārlej visam pāri eļļu, liek krāsnī un cep 8 minūtes.
4
Liek tomātus izkarsētā sburkās kārtām, pa vidu liekot lauru lapas un bazilika lapiņas.
5
Pārlej tomātus ar cepešplātī palikušo marinādi. Ja nepieciešams, pievieno vēl eļļu, lai tomāti ir pārklāti.
6
Aizvāko ar izkarsētiem vāciņiem. Uzglabā ledusskapī.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit