Tomāti kadiķogu – lauru lapu marinādē
Foto: Publicitātes foto
0 0
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas
800 g
800 g tomāti
tomāti
30
30 kadiķogas
kadiķogas
8
8 lauru lapas
lauru lapas
360 ml
360 ml rapšu eļļa
rapšu eļļa
10
10 ķiploka daiviņas
ķiploka daiviņas
1 TK
1 TK čili pārslas
čili pārslas
 
svaigs baziliks
svaigs baziliks
  • Dažādi
  • Marinēšana
  • Ēdieni veģetāriešiem
  • Ikdienas maltītei
  • Pasaules Virtuve
  • Dārzā šogad liela tomātu raža? Tad izmēģino pagatavot tomātus marinādē ar kadiķogām un lauru lapām. Garšos izcili ar gaļas ēdieniem!

    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Sakarsē cepeškrāsni līdz 180 grādiem.

    Sagriež tomātus 1 cm biezās šķēlēs un izvieto uz cepešplāts.

    Nomizo un sagriež ķiplokus, pārkaisa tomātiem. Saberž kadiķogas un pārkaisa tomātiem. Pārkaisa ar čili pāslām un sāli. Pārlej visam pāri eļļu, liek krāsnī un cep 8 minūtes.

    Liek tomātus izkarsētā sburkās kārtām, pa vidu liekot lauru lapas un bazilika lapiņas.

    Pārlej tomātus ar cepešplātī palikušo marinādi. Ja nepieciešams, pievieno vēl eļļu, lai tomāti ir pārklāti.

    Aizvāko ar izkarsētiem vāciņiem. Uzglabā ledusskapī.

    Lai labi garšo!

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form