Foto: Shutterstock
Tomāti un gurķi želejā ar dažādām piedevām - noderēs ikdienā un viesībās.
30Minūtes
12Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

tomāti sīpoli gurķi ķiploki dilles baziliks selerijas želatīns1 lūdens1 ĒKsāls1 ĒKcukurs1 ĒKetiķa esence

Sagatavošana

1

Tomātus ripiņās, sīpolus ripiņās - liek kārtām burkās, arī svaiga gurķa šķēlītes, sīki grieztu ķiplociņu, dillītes, baziliku, seleriju. Un pats galvenais knifs - sausu želatīnu pa kārtām jau burkā!!!!! uz 0,5 l burku divas tējkarotes.

2

Pārlej ar marinādi, sterilizē, aizvāko, saskalo, atdzesē līdz istabas temperatūrai, tad liek ledusskapī, lai sastingst, un nes uz pagrabu.

Iesūtīja: Pelīte

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!