30Minūtes
12Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
tomāti sīpoli gurķi ķiploki dilles baziliks selerijas želatīns1 lūdens1 ĒKsāls1 ĒKcukurs1 ĒKetiķa esence
Sagatavošana
1
Tomātus ripiņās, sīpolus ripiņās - liek kārtām burkās, arī svaiga gurķa šķēlītes, sīki grieztu ķiplociņu, dillītes, baziliku, seleriju. Un pats galvenais knifs - sausu želatīnu pa kārtām jau burkā!!!!! uz 0,5 l burku divas tējkarotes.
2
Pārlej ar marinādi, sterilizē, aizvāko, saskalo, atdzesē līdz istabas temperatūrai, tad liek ledusskapī, lai sastingst, un nes uz pagrabu.
Iesūtīja: Pelīte
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit