Tomātos sautētas ar malto gaļu pildītas kabaču ripas
Foto: Shutterstock
4.1176 17
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
3-4
3-4 kabači
kabači
500 g
500 g maltā gaļa
maltā gaļa
2/3 glāze
2/3 glāze vārīti rīsi
vārīti rīsi
2-3
2-3 ķiploka daiviņas
ķiploka daiviņas
 
malti melnie pipari
malti melnie pipari
 
sāls
sāls
1
1 sīpoli
sīpoli
6-7
6-7 tomāti
tomāti
 
zaļumi
zaļumi
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Mazkaloriju ēdieni
  • Dārzeņu ēdieni
  • Gaļas ēdieni
  • Ikdienas maltītei
  • Viegla vasaras maltīte
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Kabaču ripas ar maltu gaļu gardai un sātīgai maltītei.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Kabačus sagriež ~3 - 3,5 cm biezās ripās, izņem vidu. Gaļu sajauc ar pusapvārītiem rīsiem, caur spiedi izspiestiem ķiplokiem, sāli, maltiem melnajiem pipariem. Masu pilda kabaču gredzenos, apcep pannā uzkarsētā eļļā no abām pusēm, tad noņem no pannas.

    Sagriež sīpolus. Tomātus sagriež mazākos gabalos un sablendē. Pannā uzkarsētā eļļā apcep sīpolus, pēc tam pievieno tomātus un maisot sautē vēl 2-3 minūtes.

    Tomātu masu lej sautējamā traukā, pievieno nedaudz ūdens, virsū kārto kabačus, pievieno sāli, piparus.

    Katlam vāku virsū un sautē uz nelielas liesmas.

    Kad gatavi, pasniedz, pārkaisot ar sasmalcinātiem zaļumiem.

    Iesūtīja: klēra

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form