Tomātu biezzupa ar cieto sieru
Foto: Džiugas
3.0000 2
2 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
850 g
850 g konservēti tomāti bez miziņas
konservēti tomāti bez miziņas
300 ml
300 ml vistas buljons
vistas buljons
30 g
30 g sviests
sviests
1 ĒK
1 ĒK eļļa
eļļa
1
1 liels sīpols
liels sīpols
1 ĒK
1 ĒK milti
milti
2
2 ķiploka daiviņas
ķiploka daiviņas
1/2 TK
1/2 TK cukurs
cukurs
1
1 svaiga timiāna zariņš
svaiga timiāna zariņš
pēc garšas
pēc garšas sāls, pipari
sāls, pipari
 
svaigs baziliks pasniegšanai
svaigs baziliks pasniegšanai
30 g
30 g cietais siers Džiugas
cietais siers Džiugas
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Gavēņa laika ēdieni
  • Biezzupas un krēmzupas
  • Ikdienas maltītei
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Viegli tumīga tomātu zupa, kurai papildu pikantumu piešķir izteiksmīgais cietais siers "Džiugas". Baudi zupu tāpat vai ar ķiplokmaizes grauzdiņiem!

    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Katliņā ielej olīveļļu un pievieno sviestu.

    Kad sviests izkusis, pievieno smalcinātus sīpolus un ķiplokus, apcep, līdz tie kļūs caurspīdīgi un mīksti.

    Tad pieber miltus un maisot izkarsē.

    Pievieno buljonu, tomātus, cukuru, garšvielas un sautē 40 minūtes, neuzliekot vāku.

    Kad zupa uzvārījusies, sablendē.

    Pasniedzot pārkaisa ar bazilika lapiņām un cietā siera "Džiugas®" skaidiņām.

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form