Garda tomātu zupa, kas noderēs ēdienkartes dažādošanai.

Piedāvājam šo recepti no restorānu “Tex-Mex” un “Tex-Mex Republic” pavāru krājumiem.

12Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

600 gtomāti savā sulā120 gsīpoli60 gpelēkās Kanādas lēcas30 gķiploki360 mldārzeņu buljons250 mltomātu sula40 gsoja15 gcukurs pēc garšassāls pēc garšaspipari lauru lapas pētersīļi

Sagatavošana

1

Sīpoliem un ķiplokiem veic pirmapstrādi, viegli apcep un savāra ar kapātiem tomātiem savā sulā, pievieno tomātu sulu un dārzeņu buljonu.

2

Pievieno garšvielas un soju.

3

Lēcas novāra sālsūdenī bez mērcēšanas, lai tās pēc iespējas mazāk plīstu.

4

Zupu pasniedz 75°C karstumā, lej traukā un zupas vidū pievieno karstas lēcas.

5

Dekorē ar kapātiem pētersīļiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!