Piedāvājam šo recepti no restorānu “Tex-Mex” un “Tex-Mex Republic” pavāru krājumiem.
12Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
600 gtomāti savā sulā120 gsīpoli60 gpelēkās Kanādas lēcas30 gķiploki360 mldārzeņu buljons250 mltomātu sula40 gsoja15 gcukurs pēc garšassāls pēc garšaspipari lauru lapas pētersīļi
Sagatavošana
1
Sīpoliem un ķiplokiem veic pirmapstrādi, viegli apcep un savāra ar kapātiem tomātiem savā sulā, pievieno tomātu sulu un dārzeņu buljonu.
2
Pievieno garšvielas un soju.
3
Lēcas novāra sālsūdenī bez mērcēšanas, lai tās pēc iespējas mazāk plīstu.
4
Zupu pasniedz 75°C karstumā, lej traukā un zupas vidū pievieno karstas lēcas.
5
Dekorē ar kapātiem pētersīļiem.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit