4.3333 3
6 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas

Gardam launagam vai pusdienām - tomātu biezzupa.

Tomātus applaucē ar verdošu ūdeni, noņem mizu, izberž caur sietu un iegūto biezeni ielej tomātu sulā-vāra pāris minūtes, tad pievieno sāli.

Apceptus kviešu miltus atšķaida ar pienu (pusglāzi) un maisot ielej zupā. Vāra apmēram 2-3 minūtes.

Pievieno pusglāzi piena un olu dzeltenumus.

Iesūtīja: Vineta

Source

Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form