Olu un avokado salāti tortiljas lapā
Foto: DELFI
2.5000 8
2 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu

Pavisam ātri pagatavojama maltīte, kas neprasīs ne laika, ne produktu resursus. Ņem vien divus avokado, dažas cieti novārītas olas, un garšīgas brokastis, launags vai pusdienas steidzīgajiem gatavas!

Vispirms nelielā katliņā liek vārīties četras olas. Olas vāra aptuveni deviņas minūtes, kopš brīža, kad ūdens katliņā sāk burbuļot.

Tikmēr avokado pārgriež uz pusēm, izņem tā sēklu, nomizo mizu un sagriež nelielos kubiņos.

Kad olas cieti novārījušās, tās trīs minūtes notur aukstā ūdenī. Pēc tam noloba čaumalu un sagriež tikpat lielos kubiņos, cik avokado.

Avokado un olai klāt pievieno majonēzi un sinepes. Protams, visgardākā majonēze būs pašu taisīta, pēc šīs receptes, taču nesmādēsim arī veikalā nopērkamo.

Visas sastāvdaļas kārtīgi samaisa, un pēc tam liek tortiljas vidū.

Pēc tam tortilju stingri saloka vienā virzienā, un pārgriež uz pusēm.

Lai labi garšo!

Source

Tasty

Tags

Avokado Brokastis Ātri pagatavojami ēdieni Ēdieni veģetāriešiem Piknika ēdienu receptes Avokado Majonēze Olas Sinepes Tortiljas Bez termiskas apstrādes Brokastis Launags Pusdienas Dažādi salāti Olu salāti Ikdienas maltītei Viegla vasaras maltīte Pasniegt atdzesētu viegli
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form