Plānās pankūkas
Foto: Shutterstock
4.0000 8
4 porcijas 
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
2 gab.
250 g
0,5 l

Parastās, allaž gardās plānās pankūkas.

Olas sakuļ ar cukuru un šķipsnu sāls.

Iemaisa miltus un pienu.

Eļļa vai sviests ir jāliek uz pannas tikai pirmajai pankūkai, pārējās pēc tam mierīgi cepas pašas.

Esmu novērojusi, ka, ja piešaujas vairāk cukura klāt, tad mīklu rauj klāt pannai, tāpec es labāk uzkaisu drusku cukuru uz pankūkas, kad tā noņemta no pannas.

Kad liek nākamo karsto pankūku virsū, cukuriņš pakūst un ir ļoti garšīgi.

Iesūtīja: Flīze.

Source

Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form