Foto: Shutterstock
Klasiski kāpostu tīteņi labākajās tradīcijās.
120Minūtes
5Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

1 kgmaltā gaļa300 ggriķi vai rīsi kāpostgalva sāls pipari

Sagatavošana

1

Malto gaļu sajauc ar vārītiem rīsiem, pievieno sāli un piparus.

2

Liek kāpostgalvu vārošā ūdenī un uzmanīgi atdala lapas.

3

Sagatavoto maltās gaļas masu ietin kāposta lapās un tīteņus apcep brūnus uz pannas, pēc tam sakārto katlā vai sautējamā katlā pārlej ar vārītu ūdeni pievieno sāli un sautē - pēc uzvārīšanās uz lēnas uguns apmēram 30 minūtes.

Iesūtīja: materiāli no www.calis.lv arhīva

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!