Traki gardā siera mērcīte ar alu un ķiplokiem
Foto: Publicitātes foto
3.6667 3
Loading...
Sastāvdaļas
300 g
300 g Čedaras siers
Čedaras siers
3 gab.
3 gab. ķiplokspiedē izspiestas ķiploka daiviņas
ķiplokspiedē izspiestas ķiploka daiviņas
100 g
100 g krēmsiers
krēmsiers
120 ml
120 ml alus
alus
pēc garšas
pēc garšas sāls
sāls
  • Uzkodas
  • Uzkodu mērces
  • Pasaules Virtuve
  • Lai top mērcīte visiem dzīves gadījumiem! Tā lieliski iederēsies pie grilētiem dārzeņiem un sēnēm, pie sulīga šašlika; to var likt uz siltas maizes, tajā var iemērkt kraukšķīgu siera standziņu… Un ja vēl blakus vēss un norasojis dzēriens – pats labumiņš!

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Sieru sarīvē vai sagriež nelielos kubiņos.

    Pievieno ķiploku un krēmsieru – sablendē vai samaisa tāpat ar dakšiņu.

    Lēni maisot, masai pievieno alu.

    Pārlej masu katliņā un silda uz lēnas uguns, līdz visas sastāvdaļas izkusušas viendabīgā masā.

    Šo mērci var pasniegt siltu (tad tā būs šķidrākā), bet var arī baudīt aukstu, vismaz divas stundas noturot ledusskapī, lai mērce iegūtu smēriņa konsistenci.

    Lai uzkožam, lai iedzeram un visiem priecīgs prāts!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!

    Tags

    Pikanti ēdieni Bārbekjū mērce Alus mērcīte Vasaras maltīte Vasaras ēdienkarte Ķiploks Čedaras siers Mērce Alus Krēmsiers Sāls Uzkodas Uzkodu mērces
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form