Foto: Shutterstock
Trauslie cepumi saldā vai sāļā izpildījumā.
40Minūtes
3Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 10
1 glāzealus500 gmargarīns vai sviests5 glāzesmilti

Sagatavošana

1

Saberž miltus ar margarīnu, pielej alu un samīca mīklu.

2

Mīklu izrullē ļoti plāni, pārsmērē ar olu , kaisa virsū cukuru + rieksti vai magones, vai kanēlis vai ko sirds vēlas.

3

Sāļā variācija - pārsmērē olu un pārkaisa ķimenes vai sieru.

4

Sagriež ar cepumrullīti strēmelēs, liek uz plāts un šauj līdz 180 grādiem sakarsētā krāsnī,'līdz cepumi zeltaini.

Iesūtīja: materiāli no www.calis.lv arhīva

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!