40Minūtes
3Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 10
1 glāzealus500 gmargarīns vai sviests5 glāzesmilti
Sagatavošana
1
Saberž miltus ar margarīnu, pielej alu un samīca mīklu.
2
Mīklu izrullē ļoti plāni, pārsmērē ar olu , kaisa virsū cukuru + rieksti vai magones, vai kanēlis vai ko sirds vēlas.
3
Sāļā variācija - pārsmērē olu un pārkaisa ķimenes vai sieru.
4
Sagriež ar cepumrullīti strēmelēs, liek uz plāts un šauj līdz 180 grādiem sakarsētā krāsnī,'līdz cepumi zeltaini.
Iesūtīja: materiāli no www.calis.lv arhīva
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit