Trifeles no melnās šokolādes ikdienas vai svētku kārums.

Uzkarsē krējumu.

Šokolādi salauž sīkos gabaliņos, ieber bļodā un pārlej uzkarsēto krējumu.

Maisa līdz iegūst viendabīgu masu.

Pievieno sviesta pikucīšus un kārtīga izmaisa. Pārsedz ar plēvi un liek ledusskapī uz 2 stundām.

Kakao pulveri uzber uz lēzena šķīvja.

Ar mazu karotīti paņem krēmu, ar rokām ātri saveļ lodītē un apviļā kakao pulverī.

Gatavas trifeles glabā noslēgtā traukā ledusskapī ne ilgāk par 10 dienām.

Iesūtīja: no cāļa konferences, pirmavots nav norādīts

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!