Tropisko augļu trifele
Foto: Woman's Weekly/REX/Vida Press
6 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu

Ļoti gards un salds deserts angļu gaumē – trifle. Tas ir kārtojums, kur mijas mīksts biskvīts, deserta vīns, saldens krēms, augļi un putukrējums. Pagatavo to vienā lielā traukā un pasniedz viesībās.

Blenderī saber nokāstus mango gabaliņus un pievieno jogurtu. Visu sakul viendabīgā masā.

Lielā deserta trauka pamatnē ieliec pusi no nepieciešamā biskvīta un pārlej ar divām ēdamkarotēm deserta vīna.

Tad virsū izkārto pusi no konservētajiem augļiem un pusi no zemenēm, kas sagrieztas gabaliņos. Kad tas paveikts, pārlej visu ar pusi jogurta masas.

Pēc tam atkārto procesu – liec vienu kārtu biskvīta, tad deserta vīnu, tad atlikušos augļus un zemenes, un vēlreiz aplej ar atlikušo jogurta masu.

Sakul saldo krējumu ar pūdercukuru un vaniļas ekstraktu putukrējumā. Liec putukrējumu virsū kārtojumam. Dekorē ar veselām zemenēm un kokosriekstu pārslām vai skaidiņām.

Pasniedz atdzesētu.

Lai labi garšo!

Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

Comment Form