Tunča salāti ir ātri pagatavojams un variācijām bagāts ēdiens, ko varam celt galdā kā brīvdienu brokastīs, tā svētkos. Šoreiz piedāvājam recepti no "H20 Banketu" šefpavāra Arta Upnera krājumiem. Noteikti neaizmirstiet pievienot īpašo sastāvdaļu – saišķīti kinzas, kas kalpos par būtisku akcentu salātu kopējā garšu buķetē. Šefpavārs arī iesaka salātus dekorēt ar iepriekš cepeškrāsnī nedaudz apceptiem ķirštomātiņiem.
30Minūtes
13Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 3
4 gab.kartupeļi0.5 gab.garais gurķis0.5 gab.avokado4 ĒKmajonēze kinza pēc garšaskaperi pēc garšassāls pēc garšaspipari pēc garšascukurs romiešu salāti1 konservēts tuncis savā sulā6 gab.paipalu olas5 ķirštomāti

Sagatavošana

1

Novāra kartupeļus, paipalu olas. Sagriež tik smalki, cik labpatīk, un liek bļodā.

2

Pievieno sagrieztu svaigu gurķi, avokado, konservētu tunci, saplucinātas romiešu salātu lapas.

3

Pieber sāli, piparus, cukuru, kaperus un smalki sakapātu kinzu.

4

Pārlej ar iecienītāko majonēzi. Kārtīgi samaisa. Dekorē ar krāsnī apceptiem ķiršu tomātiņiem.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!