Tunča salāti ar kartupeļiem un paipalu olām
Foto: Liene Matīsa
0 0
3 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
4 gab.
4 gab. kartupeļi
kartupeļi
0.5 gab.
0.5 gab. garais gurķis
garais gurķis
0.5 gab.
0.5 gab. avokado
avokado
4 ĒK
4 ĒK majonēze
majonēze
 
kinza
kinza
pēc garšas
pēc garšas kaperi
kaperi
pēc garšas
pēc garšas sāls
sāls
pēc garšas
pēc garšas pipari
pipari
pēc garšas
pēc garšas cukurs
cukurs
 
romiešu salāti
romiešu salāti
1
1 konservēts tuncis savā sulā
konservēts tuncis savā sulā
6 gab.
6 gab. paipalu olas
paipalu olas
4–5
4–5 ķirštomāti
ķirštomāti
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Ēdieni veģetāriešiem
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Ikdienas maltītei
  • Romantiskas vakariņas
  • Kartupeļu salāti
  • Zivju un jūras produktu salāti
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Tunča salāti ir ātri pagatavojams un variācijām bagāts ēdiens, ko varam celt galdā kā brīvdienu brokastīs, tā svētkos. Šoreiz piedāvājam recepti no "H20 Banketu" šefpavāra Arta Upnera krājumiem. Noteikti neaizmirstiet pievienot īpašo sastāvdaļu – saišķīti kinzas, kas kalpos par būtisku akcentu salātu kopējā garšu buķetē. Šefpavārs arī iesaka salātus dekorēt ar iepriekš cepeškrāsnī nedaudz apceptiem ķirštomātiņiem.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Novāra kartupeļus, paipalu olas. Sagriež tik smalki, cik labpatīk, un liek bļodā.

    Pievieno sagrieztu svaigu gurķi, avokado, konservētu tunci, saplucinātas romiešu salātu lapas.

    Pieber sāli, piparus, cukuru, kaperus un smalki sakapātu kinzu.

    Pārlej ar iecienītāko majonēzi. Kārtīgi samaisa. Dekorē ar krāsnī apceptiem ķiršu tomātiņiem.

    Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.