Tunča salāti ar Ķīnas kāpostu
Foto: Shutterstock
3.6000 5
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Gardi gan!

Smalki sagriezts Ķīnas kāposts, tomāti, sarkano sīpolu gredzeni – šis viss sagriezts uz šķīvja un pārliets ar pašgatavotu mērci: mazliet labas olīveļļas, sāls, maltie pipari, baziliks u.c. garšvielas pēc patikas.

Tam visam pāri tunča skrandas (tas tuncis, kas savā sulā). Pa virsu vārītas olas daiviņas. Pārkaisa ar dillītēm. Majonēzi – ja liek, tad pašās beigās.

Klāt svaiga, kraukšķīga maizīte, piemēram, čabata. Vēl citrona šķēlītes var pielikt.

Iesūtīja: Juura

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form