15Minūtes
12Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Ķīnas kāposts tomāti sarkanie sīpoli tuncis vārītas olas dilles majonēze MĒRCEI: olīveļļa sāls malti melnie pipari baziliks
Sagatavošana
1
Smalki sagriezts Ķīnas kāposts, tomāti, sarkano sīpolu gredzeni – šis viss sagriezts uz šķīvja un pārliets ar pašgatavotu mērci: mazliet labas olīveļļas, sāls, maltie pipari, baziliks u.c. garšvielas pēc patikas.
2
Tam visam pāri tunča skrandas (tas tuncis, kas savā sulā). Pa virsu vārītas olas daiviņas. Pārkaisa ar dillītēm. Majonēzi – ja liek, tad pašās beigās.
3
Klāt svaiga, kraukšķīga maizīte, piemēram, čabata. Vēl citrona šķēlītes var pielikt.
Iesūtīja: Juura
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit