Tvaicēta zivs sojas un citronu marinādē
Foto: Shutterstock
4.0000 1
2 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
1 gab.
1 gab. baltās zivs fileja
baltās zivs fileja
1 ĒK
1 ĒK sojas mērce
sojas mērce
1 ĒK
1 ĒK eļļa
eļļa
1 TK
1 TK citronu sula
citronu sula
1 gab.
1 gab. ingvera sakne
ingvera sakne
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Mazkaloriju ēdieni
  • Ikdienas maltītei
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Zivju un jūras produktu ēdieni
  • Pasaules Virtuve
  • Viekārši, bez lielas piepūles pagatavojama zivs.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Ņem baltās zivs fileju. Pārlej marinādi no sojas mērces, citrona sulas, eļļas.

    Marinē 15 minūtes.

    Liek traukā, kur apakšā ir mazi caurumiņi, zem tā palej ūdeni, virsū vāks (ķīniešiem ir tāds pīts bambusa trauks ar vāku ko liek vok pannā, bet man domāt, ka labi var izmantot dārzeņu tvaicējamos sietus).

    Pārber sīki sagrieztu svaigu ingvera sakni (daudz).

    Tvaicē 15 – 20 minūtes.

    Iesūtīja:
    pece

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form