
Loading...
Sastāvdaļas
100-150 g
100-150 g liellopa gaļa
liellopa gaļa200 g
200 g kartupeļi
kartupeļi10 g
10 g miežu grūbas vai rīsi
miežu grūbas vai rīsi15 g
15 g sīpoli
sīpoli25 g
25 g burkāni
burkāni5 g
5 g pētersīļi
pētersīļi10 g
10 g tomātu pasta
tomātu pasta10 g
10 g tauki
tauki50 g
50 g skābēti gurķi
skābēti gurķi15 g
15 g skābs krējums
skābs krējums garšvielas
garšvielas zaļumi
zaļumiUkraiņu rasoļņiks ar liellopu gaļu - pagatavojams bez lielas piepūles.
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma
Liellopu gaļas buljonā vāra miežu grūbas vai rīsus, kubveida gabaliņos sagrieztus kartupeļus, sīki sasmalcinātus, taukos apceptus sīpolus, burkānus, pētersīļus kopā ar tomātu pastu.
Pirms vārīšanas beigām pievieno garšvielas, sagrieztus skābētus gurķus un, kad gaļa un pārējie produkti mīksti, pieliek skābu krējumu un zaļumus.
Rasoļņiku pasniedz ar gaļu.
Iesūtīja: no cāļa konferences, pirmavots nav norādīts
Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.