Ukraiņu rasoļņiks ar liellopu gaļu
Foto: Shutterstock
5.0000 1
6 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
100-150 g
100-150 g liellopa gaļa
liellopa gaļa
200 g
200 g kartupeļi
kartupeļi
10 g
10 g miežu grūbas vai rīsi
miežu grūbas vai rīsi
15 g
15 g sīpoli
sīpoli
25 g
25 g burkāni
burkāni
5 g
5 g pētersīļi
pētersīļi
10 g
10 g tomātu pasta
tomātu pasta
10 g
10 g tauki
tauki
50 g
50 g skābēti gurķi
skābēti gurķi
15 g
15 g skābs krējums
skābs krējums
 
garšvielas
garšvielas
 
zaļumi
zaļumi
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Gaļas zupas
  • Ikdienas maltītei
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Ukraiņu rasoļņiks ar liellopu gaļu - pagatavojams bez lielas piepūles.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Liellopu gaļas buljonā vāra miežu grūbas vai rīsus, kubveida gabaliņos sagrieztus kartupeļus, sīki sasmalcinātus, taukos apceptus sīpolus, burkānus, pētersīļus kopā ar tomātu pastu.

    Pirms vārīšanas beigām pievieno garšvielas, sagrieztus skābētus gurķus un, kad gaļa un pārējie produkti mīksti, pieliek skābu krējumu un zaļumus.

    Rasoļņiku pasniedz ar gaļu.

    Iesūtīja: no cāļa konferences, pirmavots nav norādīts

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form