Ogu zupa ar biezpiena klimpām
Foto: Shutterstock
3.6000 10
2 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
150 g
150 g upenes
upenes
0.5 l
0.5 l ūdens
ūdens
100 g
100 g cukurs
cukurs
1 ĒK
1 ĒK kartupeļu milti
kartupeļu milti
 
citronskābe
citronskābe
Klimpām:
100 g
100 g biezpiens
biezpiens
1 gab.
1 gab. ola
ola
1 ĒK
1 ĒK milti
milti
1 TK
1 TK kartupeļu milti
kartupeļu milti
1 ĒK
1 ĒK cukurs
cukurs
šķipsna
šķipsna sāls
sāls
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Ēdieni bērniem
  • Ēdieni veģetāriešiem
  • Grūtnieces ēdienkarte
  • Ikdienas maltītei
  • Viegla vasaras maltīte
  • Saldās zupas
  • Pasaules Virtuve
  • Vasarīgs kārums - upeņu vietā droši var izmantot jebkuras citas ogas!

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Upenes noskalo, saspaida, pārlej ūdeni, uzvāra un izkāš.

    Šķidrumam pievieno cukuru, kartupeļu cieti un uzvāra.

    Biezpienu izmaļ gaļas mašīnā, pievieno olas, sāli, cukuru, kviešu miltus, kartupeļu cieti un samīca.

    No masas ar saslapinātām rokam veido apaļas klimpas, liek verdošā sālsūdenī un vāra, līdz paceļas ūdens virspusē.

    Ar putu smeļamo karoti no ūdens izņem, liek uz lēzena trauka.

    Pirms pasniegšanas klimpas liek upeņu zupā.

    Iesūtīja: Ieva

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form