Uz oglēm gatavots sautējums – 'Lauku sētas' vadītāja Jāņa recepte
Foto: Personiskā arhīva foto
2.0000 1
3 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
500 g
500 g cūkgaļas kakla karbonāde
cūkgaļas kakla karbonāde
3 gab.
3 gab. sīpoli
sīpoli
8 gab.
8 gab. kartupeļi
kartupeļi
1 gab.
1 gab. ķiploks
ķiploks
3 gab.
3 gab. paprika
paprika
1 gab.
1 gab. bunte sīpolloku
bunte sīpolloku
200 g
200 g sviests
sviests
pēc garšas
pēc garšas sāls
sāls
pēc garšas
pēc garšas pipari
pipari
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Ikdienas maltītei
  • Piknika ēdienu receptes
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Sautējumi
  • Pasaules Virtuve
  • "Receptes jauda slēpjas tās vienkāršajā pagatavošanā: visu sagriež, saliek kopā un liek grilēties uz karstām oglēm. Kamēr notiek sautēšanās process, pavāram ir brīvais laiks citām nodarbēm," saka šova "Lauku sēta" vadītājs Jānis Rāzna. Šis gaļas un dārzeņu sautējums ir sevišķi sulīgs un aromātisks, un pats process ir vienreizīgs – brīvā dabā, svaigā gaisā.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Nomizo dārzeņus.

    Visas sastāvdaļas sagriez nelielos kubiņos. Nav nepieciešams griezt ļoti smalki.

    Visu sagriezto ietin vairākās folijas loksnēs.

    Liec sutināties uz oglēm aptuveni 1 stundu.

    Pēc smaržas un čurkstēšanas būs skaidrs brīdis, kad sautējums gatavs.

    Atgriez vaļā foliju un liec ēdienu uz šķīvjiem.

    Dekorē ar sīpollokiem.

    Lai labi garšo!

    Tags

    Jānis Rāzna Uz grila gatavoti ēdieni Sautējums folijā Karbonāde Kartupeļi Ķiploki Paprika Pipari Sāls Sīpoli Sīpolloki Sviests Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei Ikdienas maltītei Grils Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas Piknika ēdienu receptes Pusdienas Vakariņas Sautējumi viegli
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form