Uz šķīvja augusts: cūku pupas ar gailenēm
Foto: Shutterstock
2.0000 1
3 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
300 g
300 g cūku pupas
cūku pupas
300 g
300 g gailenes
gailenes
4 gab.
4 gab. ķiploka daiviņas
ķiploka daiviņas
60 g
60 g sviests
sviests
4 gab.
4 gab. pētersīļa zariņi
pētersīļa zariņi
pēc garšas
pēc garšas sāls
sāls
  • Dārzeņu ēdieni
  • Sēņu ēdieni
  • Viegla vasaras maltīte
  • Pasaules Virtuve
  • Savā vienkāršībā karaliska un eleganta maltīte, kurā ir viss augusta spēks un labums: cūku pupas un gailenes. Kas par garšu un struktūru buķeti, kas par aromātu! Augusta burvība vienuviet, kad dārza un meža labumi satiekas šķīvī.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Novāra cūku pupas.

    Sviestā apcep viegli paspaidītas ķiploku daiviņas. Cepot tās viegli piespiež, lai atdod sulas un aromātu. Beigās ķiploku no pannas izņem.

    Ar ķiplokiem bagātinātajā sviestā pacep un izsautē gailenes. Lielākas var pārgriezt uz pusēm, bet labāk izvēlēties nelielas sēnes, ko var cept veselas. Sēņu burvība ir to veselumā, šī nav sēņu mērce, kur sēnes jākapā gabaliņos. Tā kā sēnes būs veselas, neizdalīsies daudz šķidruma.

    Gailenēm pievieno novārītās cūku pupas, pārkaisa ar sāli, ļoti uzmanīgi sajauc, lai nesalauztu gailenes. Mirkli vēl pasutina zem vāka.

    Pasniedz karstas. Bauda ar glāzi kefīra vai aukstu dzirkstošo vīnu, kādu varētu baudīt arī franču zemnieki pie pusdienām.

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!

    Tags

    Vasaras maltīte Vasaras ēdienkarte Cepšana Pannā cepts ēdiens Vārīšana Cūku pupas Gailenes Ķiploki Pētersīļi Sāls Sviests Dārzeņu ēdieni Sēņu ēdieni Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas Viegla vasaras maltīte viegli
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form