
Loading...
Sastāvdaļas
1
1 baklažāns
baklažāns1
1 cukīni
cukīni1
1 paprika
paprika6
6 saulē kaltēti tomāti
saulē kaltēti tomāti1
1 ķiploka daiviņa
ķiploka daiviņa4 šķēles
4 šķēles parmas šķiņķis
parmas šķiņķis olīvas
olīvas sarkanais sīpols
sarkanais sīpols balzamiko etiķis
balzamiko etiķis olīveļļa
olīveļļa pēc garšas
pēc garšas sāls
sāls pēc garšas
pēc garšas pipari
pipariAr "antipasti" itāliešu virtuvē saprot uzkodu, ko pasniedz pirms pamatēdiena. Šajā receptē apcepti baklažāni un cukīni pasniegti ar Parmas šķiņķi un gardām itāļu olīvām. Recepti piedāvā restorāna "3" šefpavārs Juris Dukaļskis sadarbībā ar "Borjomi".
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma
Baklažānus, cukīni un papriku sagriež šķēlēs un apcep uz pannas.
Atsevišķi pagatavo marinādi: sajauc smalki sakapātu ķiploku, pētersīļus, olīveļļu. Pievieno arī balzamiko etiķi, kā arī sāli un piparus pēc garšas.
Apceptos dārzeņus un saulē kaltētos tomātus liek marinādē vismaz uz nakti, lai ievelkas.
Pasniedz ar Parmas šķiņķi, sarkanā sīpola šķēlītēm un olīvām ar kauliņu. Lai labi garšo!
Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.