Antipasti
Foto: DELFI
0 0
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt nākamajā dienā
Loading...
Sastāvdaļas
1
1 baklažāns
baklažāns
1
1 cukīni
cukīni
1
1 paprika
paprika
6
6 saulē kaltēti tomāti
saulē kaltēti tomāti
1
1 ķiploka daiviņa
ķiploka daiviņa
4 šķēles
4 šķēles parmas šķiņķis
parmas šķiņķis
 
olīvas
olīvas
 
sarkanais sīpols
sarkanais sīpols
 
balzamiko etiķis
balzamiko etiķis
 
olīveļļa
olīveļļa
pēc garšas
pēc garšas sāls
sāls
pēc garšas
pēc garšas pipari
pipari
  • Dažādas uzkodas
  • Gaļas uzkodas
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Ikdienas maltītei
  • Romantiskas vakariņas
  • Itāļu nacionālā virtuve
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Ar "antipasti" itāliešu virtuvē saprot uzkodu, ko pasniedz pirms pamatēdiena. Šajā receptē apcepti baklažāni un cukīni pasniegti ar Parmas šķiņķi un gardām itāļu olīvām. Recepti piedāvā restorāna "3" šefpavārs Juris Dukaļskis sadarbībā ar "Borjomi".

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Baklažānus, cukīni un papriku sagriež šķēlēs un apcep uz pannas.

    Atsevišķi pagatavo marinādi: sajauc smalki sakapātu ķiploku, pētersīļus, olīveļļu. Pievieno arī balzamiko etiķi, kā arī sāli un piparus pēc garšas.

    Apceptos dārzeņus un saulē kaltētos tomātus liek marinādē vismaz uz nakti, lai ievelkas.

    Pasniedz ar Parmas šķiņķi, sarkanā sīpola šķēlītēm un olīvām ar kauliņu. Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Lai ierobežotu dezinformācijas kampaņu izplatību, portāls "Delfi" apturējis iespēju komentēt rakstus
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form