Uzkodu maizītes ar krēmsieru, vārītām bietēm un balzamiko krēmu
Foto: Publicitātes foto
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Vienkārši pagatavojamu un glītu uzkodu maizīšu recepti piedāvā "Latvijas Maiznieks" sadarbībā ar ēdienu stilisti, grāmatu autori un pavāri Lindu Vilmansoni-Virbuli.

No maizītēm izgriež nelielus kvadrātiņus vai ar glāzīti izgriež aplīšus.

Maizi apslaka ar olīveļļu un apgrauzdē.

Bietes sagriež nelielos gabaliņos.

Kazas sieru saveļ bumbiņās.

Uz katras maizes liek nelielu bietes gabaliņu, siera bumbiņu, pēc tam virsū liek baziliku un pilienu balzamiko krēma.

Lai labi garšo!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form