
Loading...
Sastāvdaļas
Kaņepju "Maiziņš"
Kaņepju "Maiziņš" vārīta biete
vārīta biete olīveļļa
olīveļļa kazas siers
kazas siers bazilika lapiņas
bazilika lapiņas balzamiko krēms
balzamiko krēmsVienkārši pagatavojamu un glītu uzkodu maizīšu recepti piedāvā "Latvijas Maiznieks" sadarbībā ar ēdienu stilisti, grāmatu autori un pavāri Lindu Vilmansoni-Virbuli.
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma
No maizītēm izgriež nelielus kvadrātiņus vai ar glāzīti izgriež aplīšus.
Maizi apslaka ar olīveļļu un apgrauzdē.
Bietes sagriež nelielos gabaliņos.
Kazas sieru saveļ bumbiņās.
Uz katras maizes liek nelielu bietes gabaliņu, siera bumbiņu, pēc tam virsū liek baziliku un pilienu balzamiko krēma.
Lai labi garšo!
Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.