Foto: Shutterstock
Šķiņķis ar ķiplokiem un sīpoliem gardai gaļas platei vai gardai uzkodai uz maizes.
840Minūtes
10Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

600 gcūkgaļas kakla karbonāde3 gab.sīpoli1 gab.ķiploks20 gpētersīļi20 gkaltētas piparmētras3 ĒKetiķis 3% glāzesmaizes kvass lauru lapa malti melnie pipari sāls

Sagatavošana

1

Gaļas gabalā sabaksta iekšā sīpolu gabalus un ķiploka daiviņas, tas ir tā, ka iegriež ar nazi un ieliek tur iekšā, tā sadursta visu gabalu.

2

Gaļu ieziež ar sāli, pārkaisa piparus, liek emaljētā vai keramikas traukā, pārlej ar kvasa un etiķa maisījumu.

3

Pievieno piparmētras, lauru lapu un marinē ledusskapī 12 stundas, tad gaļas gabalu izņem, apsusina, liek uz cepešplāts un cep cepeškrāsnī līdz gatavs.

4

Gatavu gaļu atdzesē, sagriež šķēlēs un pasniedz ar pētersīļiem.

Iesūtīja: Ieva

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!