
Loading...
Sastāvdaļas
1 l
1 l tomātu mērce
tomātu mērce3 ĒK
3 ĒK adžika
adžika3
3 sarkanie sīpoli
sarkanie sīpoli1
1 ķiploka galviņa
ķiploka galviņa200 g
200 g marinēti gurķi
marinēti gurķi1
1 buntīte pētersīļu
buntīte pētersīļu1
1 saišķis sīpolloku
saišķis sīpolloku pēc garšas
pēc garšas sāls un melnie pipari
sāls un melnie pipariRestorāna "Ferma" šefpavārs un Restorānu servisa skolas īpašnieks Māris Astičs kā piedevu šašlikam un citiem uz grila gatavotiem gaļas un zivju ēdieniem iesaka pagatavot uzlaboto tomātu mērci ar sulīgiem sīpoliem, ķiplokiem, marinētu gurķu gabaliņiem un kapātiem zaļumiem. Vienaldzīgo nebūs!
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma
Tomātu mērci lej traukā, pievieno adžiku.
Sīpolus, gurķus, ķiplokus un zaļumus smalki sakapā, pievieno mērcei un iemaisa. Pēc garšas pievieno sāli un piparus. Ļauj mērcei ievilkties 20 minūtes.
- Izlasot šo rakstu, uzzināsi Māra Astiča, Valtera Zirdziņa, Ērika Dreibanta un citu Latvijā populāru šefpavāru iecienītākās šašlika receptes.
Lai labi garšo!
Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.