Uzlabotā tomātu mērce šašlikam Māra Astiča gaumē
Foto: Shutterstock

Restorāna "Ferma" šefpavārs un Restorānu servisa skolas īpašnieks Māris Astičs kā piedevu šašlikam un citiem uz grila gatavotiem gaļas un zivju ēdieniem iesaka pagatavot uzlaboto tomātu mērci ar sulīgiem sīpoliem, ķiplokiem, marinētu gurķu gabaliņiem un kapātiem zaļumiem. Vienaldzīgo nebūs!

Tomātu mērci lej traukā, pievieno adžiku.

Sīpolus, gurķus, ķiplokus un zaļumus smalki sakapā, pievieno mērcei un iemaisa. Pēc garšas pievieno sāli un piparus. Ļauj mērcei ievilkties 20 minūtes.

  • Izlasot šo rakstu, uzzināsi Māra Astiča, Valtera Zirdziņa, Ērika Dreibanta un citu Latvijā populāru šefpavāru iecienītākās šašlika receptes.

Lai labi garšo!

Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

Comment Form