Uzlabotā tomātu mērce šašlikam Māra Astiča gaumē
Foto: Shutterstock
0 0
Sarežģītība: viegli
Loading...
Sastāvdaļas
1 l
1 l tomātu mērce
tomātu mērce
3 ĒK
3 ĒK adžika
adžika
3
3 sarkanie sīpoli
sarkanie sīpoli
1
1 ķiploka galviņa
ķiploka galviņa
200 g
200 g marinēti gurķi
marinēti gurķi
1
1 buntīte pētersīļu
buntīte pētersīļu
1
1 saišķis sīpolloku
saišķis sīpolloku
pēc garšas
pēc garšas sāls un melnie pipari
sāls un melnie pipari
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Ēdieni vegāniem
  • Ēdieni veģetāriešiem
  • Mazkaloriju ēdieni
  • Ikdienas maltītei
  • Šašliks un citi grila ēdieni
  • Uzkodu mērces
  • Pasaules Virtuve
  • Restorāna "Ferma" šefpavārs un Restorānu servisa skolas īpašnieks Māris Astičs kā piedevu šašlikam un citiem uz grila gatavotiem gaļas un zivju ēdieniem iesaka pagatavot uzlaboto tomātu mērci ar sulīgiem sīpoliem, ķiplokiem, marinētu gurķu gabaliņiem un kapātiem zaļumiem. Vienaldzīgo nebūs!

    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Tomātu mērci lej traukā, pievieno adžiku.

    Sīpolus, gurķus, ķiplokus un zaļumus smalki sakapā, pievieno mērcei un iemaisa. Pēc garšas pievieno sāli un piparus. Ļauj mērcei ievilkties 20 minūtes.

    • Izlasot šo rakstu, uzzināsi Māra Astiča, Valtera Zirdziņa, Ērika Dreibanta un citu Latvijā populāru šefpavāru iecienītākās šašlika receptes.

    Lai labi garšo!

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form