Vanilīna cepumi greznoti ar "eglītēm, zvaigznītēm" vai ko kas prātā".

Mīkstu sviestu sakuļ ar cukuru, līdz cukurs izkusis.

Pievieno vaniļas cukuru, rīvētu citrona miziņu un atkal sakuļ.

Pievieno olas, ūdeni un kuļ līdz veidojas putas.

Miltus sajauc ar cepamo pulveri un iesijā sviesta masā.

Mīklu samīca, izrullē uz ietaukota cepamā papīra, liek uz cepamās plāts un ievieto sakarsētā cepeškrāsnī.

Cep 15 minūtes 180*C.

Tikko izņem no krāsns, tā cepumu sagriež nelielos kvadrātiņos un atdzesē.

No papīra izgriež mazas eglītes, kuras liek uz cepumiem, bagātīgi pārkaisa ar kakao vai pūdercukuru un papīru uzmanīgi noņem.

Iesūtīja: Ieva

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!