
Loading...
Sastāvdaļas
Ķīnas kāposts
Ķīnas kāposts gurķis
gurķis ķirštomāti
ķirštomāti sarkanie sīpoli
sarkanie sīpoli cepta vistas fileja
cepta vistas fileja parmezāna siers
parmezāna siers grauzdiņi
grauzdiņi mandeļu vai olīveļļa
mandeļu vai olīveļļa citronu sula
citronu sulaĀtri pagatavojama Cēzara salātu variācija ar Ķīnas kāpostu un ceptu vistas fileju.
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma
Sagriež Ķīnas kāpostu, tad klāt liek šķēlēs sagrieztu svaigo gurķi, mazos tomātus, ripiņās sagrieztu sarkano sīpolu, var likt olu.
Klāt ceptu vistas fileju, parmezāna sieru un grauzdiņus, pa virsu lej olīveļļu, pārslaka ar citrona sulu. Var lietot arī majonēzi.
Iesūtīja: Aiza
Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.