Foto: Shutterstock
Vārītais kūkas krēms - garšos ikvienam.
5Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

1 glāzepiens3 olu dzletenumi3 ĒKmilti sviests vaniļa

Sagatavošana

1

Sajauc visu viendabīgā masā un, tad ūdens peldē vāra, kamēr sabiezē (grūti pateikt kādā biezumā vajag, nu kā pastingrai mannā putrai, citu salīdzinājumu nevaru izdomāt, bet tādā biezumā ir jābūt atdzesētam, tā kā kamēr karsts ir drusku šķidrāks).

2

Masu atdzesē un saputo kopā ar sviestu. Klāt pievienojot cukuru, vaniļu. Sviestu liek tik daudz, cik treknu vēlies.

Iesūtīja: Sviestene

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!