Vasarīga maltīte 10 minūtēs: ar grieķu salātiem pildītas tortiljas
Foto: Shutterstock
2.5000 2
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Ideāla maltīte ātrām, vasarīgām vakariņām – 10 minūtēs pagatavojamas tortiljas, kas pildītas ar sulīgiem, svaigiem grieķu salātiem. Recepte lieti noderēs arī veģetāriešiem.

Tomātus un papriku sagriež plānās šķēlēs. Gurķus sagriež šķēlēs vai kubiņos. Sīpolus sasmalcina. Olīvas sagriež ripiņās. Fetas sieru sadrupina vai sagriež kubiņos.

Sāli pievienot nav nepieciešams, jo fetas siers ir gana sāļš.

Uz tortiljas liek salātlapas, tad tomātus, papriku, gurķus, sīpolus un olīvas. Pievieno fetas sieru. Pārslaka ar olīveļļu un citronu sulu, pārlaista ar oregano un savīsta rullīšus.

Lai labi garšo!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form